Kecel Május 1. tér 13.


B E I S K O L Á Z Á S I    T Á J É K O Z T A T Ó

        

            Célunk: az elméleti és gyakorlati ismeretekben otthonos, önálló vállalkozás alapítására és tovább vitelére alkalmas szakemberek képzése. Végzett tanulóinknak elhelyezkedési gondjaik nincsenek. Képzésünk a gyakorlatra alapoz: a mindennapi életvitelt tartja szem előtt.

            Diákjaink kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a bel- és külföldi rendezvényeken, fesztiválokon és versenyeken.

           Nincs beiskolázási díj, a kollégiumi ellátás ingyenes, az étkezés térítés ellenében biztosított. Továbbá gyakorlati hely, diákigazolvány, családi pótlék, árvaellátás, étkezési és egyéb támogatás igényelhető!

Tanulószerződését megkötjük!

              Az iskola jól megközelíthető, jók a közlekedési viszonyok. Buszmegálló 500 m.

TANULMÁNYI TERÜLETEK

a.Mezőgazdasági szakmacsoport

         3 évfolyamos szakképzés, szakközépiskolai kerettantervek, német nyelvtanulási lehetőség. Felvétel az általános iskolai tanulmányi eredmény alapján.

Egészségügyi alkalmassági követelménynek való megfelelés!

A szakképzési évfolyamokon a szakmai és vizsgakövetelmények teljesítése után a következő szakképesítés megszerzése lehetséges:

            Virágkötő és virágkereskedő

            Gazda

            Kertész

b.Szociális szakmacsoport

         3 évfolyamos szakképzés, szakközépiskolai kerettanterv alapján, német nyelvtanulási lehetőség. Felvétel az általános iskolai tanulmányi eredmény alapján. Egészségügyi és pályaalkalmassági követelménynek való megfelelés!

A szakképesítési évfolyamokon a szakmai és vizsgakövetelmények teljesítése után a következő szakképesítés megszerzése lehetséges.

            Szociális gondozó és ápoló

      Felvételi vizsgát nem tartunk, a jelentkezőket az általános iskolai eredménye alapján rangsoroljuk. Eljárásunk során az azonos teljesítményt elérő diákok közül előnyben részesítjük a hátrányos helyzetű tanulókat.

 Iskolánk bármely munkanapon megtekinthető 8.00-12.00 és 13.00-16.00 óra között.

(Javasoljuk az előzetes egyeztetést a fenti telefonszámon!)
Copyright © 2011. Study To Learn. All Rights Reserved.