Kecel Május 1. tér 13.

ISKOLÁNK SZEREPE A KECELI VENDÉGLÁTÁSBAN ÉS TURIZMUSBAN
Iskolánk, színvonalas infrastruktúrájával és szépen kiépített környezetével jelentős szerepet vállal a keceli idegenforgalomban, vendéglátásban és az idegenforgalmi programok megszervezésében, lebonyolításában. Különösen nagy szeretettel várjuk a tanulók, illetve a leendő tanulók érdeklődő szüleit, hozzátartozóit, rokonságát, számukra bő lehetőség nyílik az iskola és a diákok mindennapi életének megismerésére. A hosszabb ideig tartózkodó vendégeink számára kulturált szálláslehetőséget kínálunk szolid árakon. Saját kis élelmiszer bolttal, büfével és étteremmel is rendelkezünk. Naponta háromszori étkezést tudunk biztosítani előzetes igény szerint. Az iskola területén kellemes park fogadja a pihenni vágyókat. Az iskolai, szakmai rendezvényeken, bemutatókon kívül városnézést, kirándulásokat, kulturális programokat is szervezünk. Az iskola, és a város aktuális rendezvényei, kiállításai és fesztiváljai különleges élményeket nyújtanak az éppen időben itt tartózkodóknak. A gépkocsival érkező szállóvendégeknek az iskola területén zárt parkolási lehetőséget biztosítunk.
Szolgáltatásaink között kiemeljük, hogy iskolánk színvonalas helyszínt tud biztosítani családi rendezvények, tanácskozások, konferenciák, kiállítások, fesztiválok megrendezéséhez. A fentiekben felsorolt lehetőségek, szolgáltatások egész évben igénybe vehetők.

Programajánlataink:

 Borkóstolóval egybekötött Bormúzeum látogatás
 Hagyományos falusi disznóvágás szalmás perzseléssel (egyeztetés alapján tetszőleges időpontban)
 Flóra Virágfesztivál (december első hétvégéje)
 Ehető Virágok Nemzetközi Fesztivál, Borszépségverseny-Borfesztivál, Agrárgazdasági Kiállítás és Vásár (május utolsó hétvégéje)
 Pintér Művek Hadtörténeti Múzeum és Haditechnikai Park látogatása, a szoborkiállítás megtekintése
 Tőzegtavak megnézése, a Vörös Mocsár
 Orgonahangverseny a keceli római katolikus templomban
 Lovaglás a Szőlőfürt Mezőgazdasági Szövetkezet Szabadidő Parkjában
 Kirándulás Kiskőrösre, Petőfi Sándor szülőházának és múzeumának megtekintése
 Ugyancsak Kiskőrösön gyógyfürdő program is beiktatható
 Kirándulás Kalocsára, ismerkedés a várossal, a történelmi nevezetességekkel
 Nyári időszakban kirándulás a „Gyümölcsösbe”, aktuális gyümölcsszedés

Kellő számú jelentkező esetén az egyedi érdeklődéseknek, kívánságoknak megfelelő kirándulást, természetjáró túrát, városnézési és kulturális programokat - a lehetőségek szerint - megszervezzük.

Copyright © 2011. Study To Learn. All Rights Reserved.